Az ország első szoftvertesztelő versenye lezárult! Köszönjük minden online és élő döntőbe jutott játékosunknak, hogy példás kitartással küldték be a feladatokat! Reméljük, hogy hasznos tudással gyarapodtatok a verseny feladatai során. Most tisztelettel búcsúzunk, de bízunk benne, hogy hamarosan újra találkozni fogunk, még izgalmasabb feladatokkal és egyre nagyobb résztvevői bázissal. Sziasztok!

Üdvözlettel: Szoftvertesztelő Verseny Csapata

Bejelentkezés
Azonosító:
Jelszó:

Döntő


Az online fordulók lezárulta után a legjobban teljesítő versenyzők a végső, élő versenybe jutnak be. Ennek létszáma 20 fő. Az élő verseny 3 órás időtartamú és az online fordulókhoz hasonló feladatokból áll. Az online feladatok során elért jobb pontszámokat és helyezést az élő versenyen extra idővel jutalmazzuk. Az online fordulók során legjobb eredményt elérő versenyzőt különdíjjal jutalmazzuk.

Az élő verseny a Masterfield Oktatóközpont által biztosított számítógépeken történik, itt már más személy támogatását nem lehet igénybe venni.

A verseny befejezési határideje minden versenyzőnek közös, de a résztvevőket egymás után indítjuk az online fordulók pontszáma alapján, így az ott előkelőbb helyen végzettek több időt fordíthatnak a megoldásra.

Az eredmények kiértékelése röviddel a verseny után megtörténik és még aznap eredményt hirdetünk.